Kumppanit

Martta-keittiöt rakennetaan toiveittesi mukaan mittatilaustyönä. Pohjaratkaisun suunnittelun lähtökohtana on aina kyseinen tila. Laadukkaita materiaaleja ja mekanismeja on mittava valikoima ja esimerkiksi kaikki rungot ovat suomalaista laatutyötä. Suosimmekin vakiintuneita yhteistyökumppaneita ja kotimaista tuotantoa.

Kätevästi kokonaistoimituksena

Asiantuntevan suunnittelun lisäksi saat meiltä laadukkaat kalusteet ja muut tarvikkeet. Oman malliston ohella käytössä on laaja valikoima tunnettujen toimittajien tuotteita. Keittiöiden lisäksi kauttamme hoituvat myös kodinhoitohuoneet ja kylpyhuoneet. Mikäli haluat päästä helpolla keittiön rakentamisessa tai remontoinnissa, Martta-keittiöt on oikea ratkaisu!

Edullisesti, joustavasti ja nopeasti

Pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan eikä sinulle asiakkaana koidu turhia kustannuksia, koska palveleva organisaatiomme on pieni ja ketterä. Tarvittaessa pystymme hyvinkin nopeaan toimitukseen, sillä turhia välikäsiä ei tarvita. Käytä hyväksi asiantuntemustamme ja hanki laadukas keittiö edullisesti, joustavasti ja nopeasti!