Yritys

Onko taloyhtiössä tiedossa linjasaneeraus tai jokin muu remontti? Pitääkö saada keittiö ja kylpyhuone kuntoon, kodinhoitohuoneesta ja säilytysratkaisuista puhumattakaan? Entäpä eteiset ja makuuhuoneet? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi keittiökalusteiden toimittajaksi ja asentajaksi kannattaa valita Martta-Keittiöt.

Laadukkaat keittiöt ja kalusteet

Martta-Keittiöiden toimintaa leimaa tinkimätön laatu, laaja valikoima sekä asiantunteva ja joustava palvelu. Suunnitteluosaamisemme on huippuluokkaa ja jokainen keittiö rakennetaan toiveiden mukaisena mittatilaustyönä. Pohjaratkaisun suunnittelun lähtökohtana on aina kyseinen tila. Materiaaleja ja mekanismeja on kattava valikoima, väreissä ja tuotteissa riittää valinnanvaraa. Kaikki käyttämämme kaapistojen ja komeroiden rungot ovat suomalaista laatutyötä ja niiden mitoitukset sopivat suomalaiseen keittiöön. Suosimme vakiintuneita yhteistyökumppaneita ja kotimaista tuotantoa.

Uusi keittiö kätevästi kokonaistoimituksena

Kokonaistoimitus on meidän tapamme toimia, erityisesti saneerausta tehtäessä tämä on kätevä malli. Asiantuntevan suunnittelun lisäksi pakettiin kuuluvat laadukkaat kaapistot, komerot ja muut säilytysjärjestelmät, ovet, tasot, altaat, vetimet ja mekanismit. Kauttamme hoituvat keittiöiden lisäksi myös kylpyhuoneet ja kodinhoitohuoneet. Jos haluat päästä helpolla keittiö- ja kylppäriremontissa, käänny meidän puoleemme!

Kun remontoit, valitse Martta-Keittiöt

Olipa kyseessä uuden rakentaminen, linjasaneeraus tai muu remontti, kannattaa valita Martta-Keittiöt. Tarkan toimintatapamme lisäksi syitä on monia: olemme edullinen, joustava ja nopea. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan, koska palveleva organisaatiomme on pieni ja ketterä, vailla turhia välikäsiä. Tämän ansiosta pystymme myös tarvittaessa hyvinkin nopeaan toimitukseen. Suunnittelijamme ovat alan kokeneita ammattilaisia.

Urakoitsijan paras ratkaisu

Martta-Keittiö on kokenut ja luotettava kumppani, joka toimii saumattomassa yhteistyössä urakoitsijan kanssa. Toimitamme tuotteita linjasaneerauskohteisiin ja muihin saneerauskohteisiin. Toimitamme keittiöön kaiken tarvittavan tai teemme osatoimituksia. Toimintatapamme mahdollistaa yksilölliset ratkaisut. Toimitamme keittiön paikalleen asennettuna tai toimimme puhtaasti tavarantoimittajana.  Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voimme olla avuksi.